Tallers Març

El 29 de març es realitzaran el  col·legi dos tallers: uno per a  Infantil i un altre per a Primària. 

El taller d’Infantil serà una Gincana i el de Primària Olimpíades Esportives.

La inscripció es realizará a través del  tutor/a per als alumnes del centre i a través de la nostra pàgina web per a  xiquets/es en general. Podeu descarregar la fitxa d’inscripció mitjançant este  enllaç http://www.colegiolarrode.com/wp-content/uploads/2016/06/HOJA-INSCRIPCIÓN-TALLERES.pdf.

Una vegada emplenada i signada, es portarà  a l’Administració del centre.  L’últim dia per a  formalitzar les inscripcions és el dimarts 26/03/2019 fins a les 15;30h. 

Leave a Reply

Utilitzem galetes pròpies i de tercers per millorar la teva experiència de navegació i realitzar tasques d'anàlisi. En continuar navegant entenem que acceptes la nostra Política de Galetes

Política de galetes

Una galeta és un petit fitxer de text que s'emmagatzema en el seu navegador quan visita gairebé qualsevol pàgina web. La seva utilitat és que el web sigui capaç de recordar la seva visita quan torni a navegar per aquesta pàgina. Les galetes solen emmagatzemar informació de caràcter tècnic, preferències personals, personalització de continguts, estadístiques d'ús, enllaços a xarxes socials, accés a comptes d'usuari, etc. L'objectiu de la galeta és adaptar el contingut de la web al seu perfil i necessitats, sense cookies els serveis oferts per qualsevol pàgina es veurien minvats notablement. Si voleu consultar més informació sobre què són les galetes, què s'emmagatzemen, com eliminar-les, desactivar-les, etc., li preguem es dirigeixi a aquest enllaç.

Cerrar