Col·legi Larrodé signa acord de col·laboració examens Cambridge English

El Col·legi Larrodé ha signat un acord de col·laboració amb el centre autoritzat ES750 de Cambridge English (Lenguas Vivas Exams, SL) amb la finalitat de poder oferir als nostres alumnes la possibilitat de realitzar al centre els examens oficials de Calmbridge English.

larrode_centro_preparador_cambridge_2

 

larrode_centro_preparador_cambridge

Picture 1 of 3

Estes proves són mundialment conegudes i acceptades per internacionalment com a prova de coneixement de l’idioma.

Pròximament publicaremes la informació corresponent a:

  • proves de nivell
  • dates de proves oficials.
  • inscrpcions i matrícula

 

 

 

Leave a Reply

Utilitzem galetes pròpies i de tercers per millorar la teva experiència de navegació i realitzar tasques d'anàlisi. En continuar navegant entenem que acceptes la nostra Política de Galetes

Política de galetes

Una galeta és un petit fitxer de text que s'emmagatzema en el seu navegador quan visita gairebé qualsevol pàgina web. La seva utilitat és que el web sigui capaç de recordar la seva visita quan torni a navegar per aquesta pàgina. Les galetes solen emmagatzemar informació de caràcter tècnic, preferències personals, personalització de continguts, estadístiques d'ús, enllaços a xarxes socials, accés a comptes d'usuari, etc. L'objectiu de la galeta és adaptar el contingut de la web al seu perfil i necessitats, sense cookies els serveis oferts per qualsevol pàgina es veurien minvats notablement. Si voleu consultar més informació sobre què són les galetes, què s'emmagatzemen, com eliminar-les, desactivar-les, etc., li preguem es dirigeixi a aquest enllaç.

Cerrar