Admissió

Admissió

NOU curs 2018/2019

  • NORMATIVA I DOCUMENTACIÓ 2018/2019: Resolució 26 de març 2018
  • Dies i horari d’atenció per al lliurament de sol·licituds d’admissió:Infantil i Primària: Del 17 al 24 de maig 2018.
    Secundària: Del 17 al 28 de maig 2018.
    L’horari es publicarà en breu.

 

NUEVO curso 2017/2018

Us facilitem la documentació i l’enllaç de preinscripció telemàtica per a la inscripció de l’alumnat:

La preinscripció de l’alumnat ha de realitzar-se telemàticament, el link aquesta actiu a partir del dia 22 de maig 2017.

Utilitzem galetes pròpies i de tercers per millorar la teva experiència de navegació i realitzar tasques d'anàlisi. En continuar navegant entenem que acceptes la nostra Política de Galetes

Política de galetes

Una galeta és un petit fitxer de text que s'emmagatzema en el seu navegador quan visita gairebé qualsevol pàgina web. La seva utilitat és que el web sigui capaç de recordar la seva visita quan torni a navegar per aquesta pàgina. Les galetes solen emmagatzemar informació de caràcter tècnic, preferències personals, personalització de continguts, estadístiques d'ús, enllaços a xarxes socials, accés a comptes d'usuari, etc. L'objectiu de la galeta és adaptar el contingut de la web al seu perfil i necessitats, sense cookies els serveis oferts per qualsevol pàgina es veurien minvats notablement. Si voleu consultar més informació sobre què són les galetes, què s'emmagatzemen, com eliminar-les, desactivar-les, etc., li preguem es dirigeixi a aquest enllaç.

Cerrar